Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/u/u6176509/www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Økonomi & Givertjeneste

bilde sparegris

Fast givertjeneste Mange av menighetens medlemmer gir et fast beløp til menigheten. Vi ønsker at alle skal tegne en avtalegiroavtale. Det er tre grunner til at vi ønsker dette:

  • Forutsigbare inntekter gir menigheten en stabil økonomi
  • Giver er sikret at man får skattefradrag, dette innberettes automatisk ved avtalegiro
  • Økonomiansvarlig slipper manuell registrering og bilagsføring som tar mye tid. Tiden som frigjøres kan brukes til å ta tak i andre viktige oppgaver i kirkens administrasjon.

Opprette AvtaleGiro-avtale Nå kan du registrere en slik avtale selv. Klikk på lenke til AvtaleGiro-avtale og følg instruksene Kontonummer til menigheten Gave til menighetens arbeid: 3000.17.80022 Gave til menighetens barne- og ungdomsarbeid: 3000.17.83080 .

 

Hva Bibelen sier om givertjeneste For å utbre sitt rike på jorden har Gud valgt å bruke deg og meg. Dette er et stort privilegium, men også et stort ansvar. I Misjonskirken praktiserer vi Bibelsk givertjeneste (tiende) og vi oppfordrer alle til å gi fast til menighetens arbeid.

Alle gode gaver kommer fra Herren (Jak 1.7) og uten at Herren bygger huset arbeider bygningsmennene forgjeves (Salme 117:1).

Enhver skal gi det han har bestemt seg for i sitt hjerte, ikke med ulyst eller av tvang. For Gud elsker en glad giver. (2. Kor 9.7)

Hvert år skal du gi tiende av alt det som vokser på marken din (5. Mosebok 14.22).

 

Vil du ha skattefradrag
Du kan få skattefradrag for inntil 25.000 kroner av de gavene du gir til Misjonskirken Oslo Syd. For at du skal få det, må vi vite hvem du er, hvor mye du gir og personnummeret ditt.
Alle som gir på avtalegiro får skattefradrag automatisk!

Fast hver måned får kirken inn gaver som er merket med:
Gave Misjonskirken
Gave Barn og Unge

De personene som overfører på denne måten, får ikke skattefritak dersom de ikke gir meg beskjed om hvem de er. Det står ikke på bankutskriften hvem dette er fra, antagelig har personene lagt inn betalingene som faste overføringer i sin nettbank. Hvis man ønsker å gi fast uten avtalegiro, MÅ innbetalingene merkes med navn.

Har du noen spørsmål i forhold til givertjeneste eller skattefradrag, ta kontakt med økonomiansvarlig Tore Vea Berghagene på e-post: toretabell@online.no