På tur til Vangen i Østmarka

Svend Ole Kvilesjø | September 20th, 2019 - 18:00
Søndag 29. september er det fellestur til Vangen, Skiforeningens stue i Østmarka.

Klokken 11.00
møtes vi ved kirken i Ravnåsveien 3. Så kjører vi sammen til Bysetermosen. Kle på deg godt. I skrivende stund ser det ut til å bli 10-12 grader, sol og skyer – og vi skal gå ganske langt. Ta gjerne med (varm) drikke og matpakke. (Det er kafé på Vangen, med kafépriser.)Hans Jakob Finstad, prest og fotograf, blir med oss på turen og låser opp peisestua på Vangen. Der holder han en andakt sammen med oss. Velkommen til skogstur! (Ingen gudstjeneste i Misjonskirken på Holmlia denne søndagen.)

Fra Bysetermosen parkeringsplass er det 3,7 kilometer å gå eller sykle på grusveien fram til Vangen skistue
(og like langt tilbake.) Det er også mulig å gå en kortere vei, gjennom terrenget, men da kan du ikke ta med sykkel eller barnevogn.