Dette skjer i Misjonskirken på Holmlia

Svend Ole Kvilesjø | October 14th, 2019 - 21:25

Hei! Misjonskirken Oslo Syd holder til i Ravnåsveien 3 på Holmlia, på baksiden av NAV-bygget, noen få minutters gang fra Holmlia senter / tog- og busstasjon.

Søndag 20. oktober

11.00-14.00: Gudstjeneste i Misjonskirken på Holmlia. Gjestetaler: Arild Sæther.

Tirsdag 15. oktober

10.00-14.00Anne Hansli er pastor i halv stilling i Misjonskirken på Holmlia denne høsten. Hun er vanligvis tilstede i kirken på tirsdager. Ta direkte kontakt med henne om det er noe du vil snakke om:
Epost: anne.hansli@gmail.com
Mobil: 913 12 754

18-19: Bønnemøte. En gruppe mennesker samles til bønn i menigheten. Bli med å be. Send gjerne inn dine bønneemner.

19-21: Språkkafé.

Is it hard to understand and speak norwegian? Hos oss kan du bli bedre til å snakke – og forstå norsk. Welcome to the language café in Misjonskirken at Holmlia, in Ravnåsveien 3, Tuesdays. from 19:00 – 21:00. We serve tea, coffee and something to eat. Everything is free,. Feel free to bring a friend or two. Hope to see you. Welcome! Mer informasjon / more information: Ring Svend på telefon 90 123 345.

Tweensleir 25. – 27. oktober

Søndag 27. oktober

11.00 – 14.00:  Kafégudstjeneste. Fellesskap i kaféen vår, med enkel servering.

Tirsdag 29. oktober

Onsdag 30. oktober

Kveld: Bibelquiz

———-

Søndag 3. november

11.00 – 14.00: Familiegudstjenste med nattverd. Føbe E. Edvardsen taler. Og etterpå samles vi til kirkekaffe. Velkommen!

Søndag 5. november

19-21: Språkkafé.

Ønsker du å leie lokaler i Misjonskirken til ulike aktiviteter og tilstelninger utenom menighetens bruk er dette fullt mulig. Kontakt styrets leder, Ivar Liabø.

OBS: Vi gjør oppmerksom på at endringer i programmet kan forekomme. Følg jevnlig med. Du finner oss også på Facebook