Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/u/u6176509/www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Søndagsskolen samlet inn kr 4597 til Familien Tvedt

admin | February 17th, 2011 - 21:00

Fride Tvedt - fra tv-seien Fride på skipet

Søndagsskolen i Misjonskirken Oslo Syd har gjennom hele fjordåret samlet inn penger til menighetens misjonsprosjekt – familien Tvedts opphold på Mercy Ships.

Dette arbeidet ble landskjent gjennom NRKs barne-tv Fride på skipet hvor de fulgte livet til Fride og hennes familie om bord et av Mercy Ships.

Du kan lese mer om dette på Misjonsforbundet Ung sine hjemmesider eller direkte på familien Tvedts egen blogg.

One Response to “Søndagsskolen samlet inn kr 4597 til Familien Tvedt”

1. Jorid Tvedt says:

Kjære alle dere på Søndagsskolen! Dere er bare helt fantastiske!!! Tusen takk! Det betyr så veldig mye for oss å vite at dere husker på oss. Vi kommer til Norge til sommeren, og gleder oss til å komme på besøk:-)